nembil.dk - gå til forsiden

Udskriv siden  | Kontakt | Sitemap

Navigation

Om udlejningsbilerne og kvalitetskrav

Bilerne hos nembil er som dem du kender fra gaden rundt om i Danmark. Vores biler er hverken nyere eller ældre end gennemsnittet, hvilket betyder at når du lejer bil hos nembil får du en ganske almindelig bil til en god pris. Vores vognpark indeholder et bredt udvalg af vogne indenfor mærkerne VW, Toyota, Mazda, Nissan, Fiat og andre mærker, fælles for dem alle er at der er tale om pålidelige kendte vogne som selv din nabo kunne finde på at køre i!

I vores standard sortiment finder du tre forskellige størrelser personbiler (lille, stor og stationcar), samt to størrelser varevogne (5 og 15m3). Enkelte afdelinger udlejer også minibusser. Er den vogn du ønsker ikke i sortimentet kan vi anbefale at du besøger vores samarbejdspartner Autorental som har samme gode priser som os, men bredere sortiment.

Har du behov for en vogn i en længere periode, og kan du ikke finde den ønskede størrelse eller type i vores sortiment, så kontakt os og vi hjælper gerne med at fremskaffe en bil der passer til dit behov.

 

Kundeservice

Vores telefonservice
er åben, og vi svarer
lige nu på e-mails
indenfor 5 timer.

> Ring til os
> Skriv til os

Booking

Bestil din bil
online og vær
godt kørende
med det samme

> Gå til bestilling

Spørgsmål & svar

Vi giver svar på de oftest
stillede spørgsmål om
nembil.dk biludlejning

> Læs mere

Om bilerne

Bilerne er brugte, men
bliver serviceret af
vore mekanikere og
gennemgår altid de
lovpligtige syn

> Om bilerne