nembil.dk - gå til forsiden

Udskriv siden  | Kontakt | Sitemap

Navigation

Vi søger ledige lejemål og parkeringspladser til biludlejning

Har du en butik eller parkeringsplads i et trafikeret område, så kan det være du er vores næste samarbejdspartner!

Du behøves ikke at bo i en by med 100.000 indbyggere for at vi er interesseret i at samarbejde. I modsætning til andre biludlejninger på markedet som søger samarbejdspartnere skal du INTET foretage dig i forbindelse med indgåelsen af et samarbejde. Vores koncept bygger på at du stiller parkeringspladser til rådighed, samt placering til en af vores selvbetjeningsbokse. Du vil modtage afregning efter antallet af udlejninger. Afregningen afhænger af samarbejdsformen, du kan være alt fra stille partner til aktiv partner. Den stille partner stiller blot pladsen til rådighed, hvorimod den aktive hjælper til med udlejningen ved at bl.a. rengøre biler.

I nembil konceptet ejer du ikke bilerne og du skal derfor ikke tænke på hverken investering eller andet for at komme igang, til gengæld får du et koncept der kræver minimal indsats og samtidig kan give dig en indtægt.

Har du forslag til en god samarbejspartner, eller ønsker du selv yderligere information, så udfyld kontakt skame ved at klikker HER (se felt beskrivelse i sep. mail) og vi kontakter dig indenfor få dage.

Kundeservice

Vores telefonservice
er åben, og vi svarer
lige nu på e-mails
indenfor 6 timer.

> Ring til os
> Skriv til os

Booking

Bestil din bil
online og vær
godt kørende
med det samme

> Gå til bestilling

Spørgsmål & svar

Vi giver svar på de oftest
stillede spørgsmål om
nembil.dk biludlejning

> Læs mere

Om bilerne

Bilerne er brugte, men
bliver serviceret af
vore mekanikere og
gennemgår altid de
lovpligtige syn

> Om bilerne